שאלה לגבי קיסרי 3

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/04/2016 | 14:17 | מאת: מיכל

היי לקראת ניתוח קיסרי שלישי בניתוח הקודם רשמו לי בסיכום הדבקויות רבות וגסות ניתוח הבא יבוצע בחתך אנכי אני כמובן לא מעוניינת לבצע את המניתוח בצורה זו האם יש מה לעשות

20/04/2016 | 09:48 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, למען בטיחותך ומניעה באיברים סמוכים כגון שלפוחית השתן או המעי הוצע לך ניתוח בחתך אורכי. במידה שתרצי לבחון אלטרנטיבה לחתך זה אנא פני לרופא מומחה במיילדות עם כל התיעוד. במידה שתרצי להיוועץ בי תוכלי להתקשר לשרפ הדסה, 026778899 בהצלחה רבה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים