עצירות________________________

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/04/2016 | 15:56 | מאת: נאוה

שלום רציתי לדעת מהו פרק זמן מקסימלי בו יכולות להיות בעיה בפעילות מעיים (עצירות) לאחר קיסרי. כמו כן,באזור החיבור בין פי הטבעת לנרתיק - יש מין תחושה של "כובד" כאילו יש שם משקע, כאילו נפלו לשם כמה אבנים נגיד.. כשאני דוחפת את האזור אני מרגישה את זה באזור של הרקטום. המחשבה היא שאולי הפסולת מצטברת לי שם ולא יוצאת. האזור המדובר לא קשור לפתח פי הטבעת אלא על העור שליד. האם קשור להריון/ניתוח? זה נזק?

12/04/2016 | 21:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני בדחיפות לרופא נשים לבדיקה של האגן ובמידת הצורך לרופא כירורג לבדיקת פי הטבעת והחלחולת. רפואה שלמה, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים