לידה קיסרית או טבעית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/04/2016 | 10:25 | מאת: אור

שלום,בת 32, נמצאת בשבוע 33, עם תאומים,המוביל-ראש והשני-עכוז. השליה נמוכה כאחד וחצי סנטימטר מהפתח, והומלץ לי על ניתוח קיסרי עקב הסבירות הנמוכה שהשני יתהפך והחשש מפני פגיעה בשליה במהלך הלידה. האם השליה יכולה עדיין לעלות? האם כדאי לחשוב על קיסרי (למרות שאני די חוששת מכך) ובכלל האם ניתן להמתין עד הלידה ואולי במהלכה השני יתהפך למצג ראש? תודה מראש!

11/04/2016 | 21:24 | מאת: אור

שכחתי להוסיף כי מדובר בהיריון ספונטני, תאומים לא זהים (2 שליות). הריונות קודמים הסתיימו בלידות רגילות. אני כבר נמצאת בתחילת שבוע 35 ועדיין מחכה לתגובתך בנושא.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים