קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/03/2016 | 07:48 | מאת: לילך

שלום בת 27 לידה ראשונה קיסרי ראשון חירום עקב מצב עכוז וצירים ופתיחה. הניתוח היה לפני כ - לפני 3 שבועות .בימים האחרונים כאב בבטן מעל הטבור כואב במגע ובמאמץ( הליכה שיעול נשימות הרמת הילד תנועות מסויימות וכ"ו. ) יש תנוחות שלא כואב בכלל. נבדקתי אתמול אצל רופא נשים בדיקה יסודית.הכל תקין.כמו כן נבדקתי בדיקה גופנית אצל רופא המשפחה אשר מישש את הבטן וראה שהיא רכה ושלח לבדיקת שתן שיצאה תקינה. למרות צריבה קלה בשתן. ממה יתכנו הכאבים האלו? אציין שאני עושה שתן יציאות גזים הכל רגיל.האם זה קשור לניתוח ?

12/04/2016 | 06:50 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מאחר שנבדקת ולא נמצא ממצא הדבר מרגיע מאד. בכל מקרה מציע בדיקה נוספת בעוד 3 שבועות לערך אם התסמינים מתמידים. מזל טוב, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים