ניתוח קיסרי ראשון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/01/2016 | 10:51 | מאת: קיסרית

שלום רב! עברתי קיסרי חירום. כואב ונפוח באיזור הבטן היכן שממוקם החתך. האם חוסר התחושה מעל הצלקת זה משהו זמני? האם התחושה עשויה לחזור בשלב כלשהו? ומדוע הרופא טען בתגובה לשאלתי, שלא בוצעה הפרדת שרירים כי בכלל אין שרירים בבטן התחתונה?! אני לא מפסיקה לדאוג, האם כך הדבר? תודה

27/01/2016 | 07:38 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, התחושות אותן את מרגישה כולן סבירות בשבועות הראשונים לאחר הניתוח. אם המצב מחמיר אנא פני לבדיקה רפואית. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים