בהריון חמישה וחצי חודשים לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/11/2015 | 19:10 | מאת: אשג

לפני חמישה וחצי חודשים עברתי קיסרי חירום בימים לאחר הניתוח ניהיה לי זיהום ופתחו לי טיפה את החתך כדי להוציא את המוגלה חודש-חודש וחצי בערך לאחר הניתוח החתך נסגר לגמרי (הכוונה לחלק הקטן שהרופא פתח בגלל הזיהום) היום אחרי איחור במחזור בדיקת הריון היתה חיובית.. (לא צריכה שיטיפו לי וכעסו עליי בגלל שהסתמכתי רק על ההנקה) האם אני חייבת לעבור הפלה? מה הסיכוי ללידה רגילה אם כן ניתן יהיה להaאיר את ההריון?

17/11/2015 | 08:22 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ראשית מזל טוב, אין צורך להפסיק את ההריון אך רוב הרופאים ממליצים על ניתוח קיסרי חוזר בנתונים אלה. מאחל לך הצלחה רבה בהריון, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים