עיסוי צלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/11/2015 | 19:47 | מאת: ורד

שלום אני בת 42. עברתי קיסרי לידה ראשונה לפני 4 שבועות בגלל עכוז. האזור בסדר גמור ומחלים. נאמר לי אתמול שיש עיסוי שעושים בפס של הצלקת כי יש שם כמו משהו קשה כמו חבל. מתי מומלץ שאתחיל לעשות לעצמי את העיסוי? ו..לפני ההריון עברתי ניתוח להסרת הדבקויות לאחר היסטרוסקופיה. מתי מומלץ לבצע שוב היסטרוסקופיה לראות שאין הדבקויות? תודה רבה...

08/11/2015 | 09:02 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ על טיפול בתכשיר קלו קוט בספריי או בגל למשך 3-4 חודשים. מזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים