כאבים בצד ימין של התפרים לאחר ניתוח קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/10/2015 | 10:08 | מאת: עדנה

שלום וברכה, ילדתי בניתוח קיסרי לפני 20 יום מאותו יום שיצאתי מהבית חולים כואב לי בצד ימין של התפר. התפר החיצוני סגור, אבל בפנים יש לי כאבים שורפים שאני מתכופפת או מניקה או מקלחת את התינוק שלי. ויש לי דימום בצבע אדמה עם ריח רע. בניתוחים קודמים לא היה לי את זה..אני מאוד מודאגת בבקשה לתשובה מהירה...המודאגת..

08/10/2015 | 15:54 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממצא זה דורש בדיקה דחופה על ידי רופא נשים מאחר שיכול להעיד על זיהום בפצע הניתוח. מזל טוב ורפואה שלמה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים