אני 3 שבועות אחרי לידה ויש לי כמה שאלות בנוגע לצלק

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/10/2015 | 10:06 | מאת: לילי

. מתי אני יכולה להתחיל להשתמש בקלוקוט? אני יודעת שזה רק אחרי שהצלקת סגורה. אבל איך אפשר לדעת? 2. האם אני יכולה להיכנס לבריכה? תודה רבה :)

08/10/2015 | 15:59 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מהרגע שהפצע סגור ללא גלד ללא פתיחה של הצלקת וללא הפרשה או דימום ניתן להיכנס לבריכה, באשר למצב החתך הניתוחי ממליץ להיוועץ ברופא נשים על מנת לקבל אישור לפעילות לא שגרתית. ככלל לאחר כשישה שבועות ניתן לחזור לפעילות סדירה כלפני ההריון במרבית המקרים. פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים