חסימת חצוצרות עם קליפס.

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

10/09/2015 | 15:38 | מאת: יעל

שלום. הבנתי שחסימת חצוצרות (לצורך מניעת הריון) עם קליפס היא הדרך הטובה ביותר שניתן באחד הימים גם להפוך אותה במקרה של התחרטות. האם כך הדבר והיכן בארץ ניתן לבצע זאת? תודה, יעל

18/09/2015 | 11:23 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, איני יודע מי משתמש בשיטה זו בארץ ואולם איני ממליץ להשתמש בכל שיטה של קשירת חצוצרות כאמצעי מניעה הפיך. קשירת חצוצרות היא לצורך מניעת הריון אצל אישה שהחליטה שאינה רוצה להרות עוד לעולם. למי שמתלבטת ממליץ על שיטות חלופיות שהן הפיכות. בהצלחה, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים