כאבים עזים שלושה שבועות לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/09/2015 | 19:01 | מאת: שרון

שלום דוקטור, אני שלושה שבועות לאחר קיסרי אלקטיבי.ההחלמה עד לפני כשבוע הלכה חלק, מיום ליום הרגשתי טוב יותר וכמעט לא נדרשו לי משכחי כאבים. לפני כשבוע, אני חושבת שאולי בהמשך למאמצים בשירותים (עצירות...) החלו כאבים עזים במרכז הבטן, לכיוון צד ימין (לא בצלקת, אלא בין הצלקת לטבור, בצד ימין). הכאבים חזקים מאוד ומורגשים בעיקר בתנועה (כשאני יושבת אין כאבים, וגם אם אני תומכת בבטן עם היד הם נחלשים או לא מורגשים). אין לי חום והצלקת נראית מצוין, אבל אני ממש לא יכולה ללכת מרוב כאבים, ואפילו שני אדויל או אופטלגין לא ממש עוזרים. מה זה יכול להיות? מתי זה יעבור? אני ממש סובלת ובחרדות :-( מחכה לתשובתך... תודה שרון

02/09/2015 | 13:25 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הממצאים אותם את מתארת מחייבים הגעה מיידית לטיפול רפואי על ידי רופא נשים. רפואה שלמה פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים