קשירת חצוצרות- הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/08/2015 | 08:28 | מאת: אנונימי

שלום רב, אשתי עברה הליך של קשירת חצוצרות לפני שנה ותשעה חודשים במהלך ניתוח קיסרי רביעי וזאת על מנת למנוע הריון נוסף בעתיד. אשתי עברה את גיל ה 40 והיא מניקה בשנה ותשעה האחרונים יש איחור של מספר ימים בקבלת המחזור , האם יש מצב להריון לא רצוי למרות הליך של קשירת חצוצרות ? ואם כן מה כדאי לעשות אם וכאשר.. אשמח לקבל תגובה יום טוב

09/08/2015 | 12:11 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הסיכוי להריון לאחר קשירת חצוצרות אפסי. יחד עם זאת במידה שיש איחור בוסת וסימני הריון יש לבצע בדיקת הריון. בהצלחה, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים