הפרדת הידבקויות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/06/2015 | 15:30 | מאת: יעל

עברתי ניתוח קיסרי לפני תשעה חודשים ובמכתב השחרור ציינו הדבקויות בין החצוצרה לשחלה ובין השחלה לרחם דו"צ וכן הדבקויות עדינות בין המעי הגס לדופן הרחם האחרורית. שאלותיי: 1. האם המצב מסוכן? 2. רוצה להיכנס להריון נוטף- האם ניתן ומומלץ לעשות ניתוח להפרדת הידבקויות לפני הכניסה להריון?

16/06/2015 | 01:34 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין צורך לבצע ניתוח להפרדת הידבקויות לאחר מציאתם בניתוח קודם. לגבי הריון נוסף אנא התייעצתי עם רופא מומחה עם כל המסמכים הרפואיים שברשותך. בכל מקרה התופעה דורשת משנה זהירות בביצוע הניתוח הקיסרי הבא, בהצלחה רבה , פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים