לפרופסור אוריאל אלחלל

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/12/2011 | 19:43 | מאת: טלי

שלום רב מאוד התלהבתי מהפורום ומהתשובות המקצועיות וכמישהי שעברה ניתוח קיסרי לפני כ 3 חודשים ונשארה עם המון שאלות הייתי רוצה לקבוע אלייך תור אפילו פרטי היכן אתה מקבל בארץ?

12/12/2011 | 23:37 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אני מקבל נשים לייעוץ בשרפ בהדסה עין כרם והטלפון לקביעת תור הוא 026778899 אם את חברת קופת חולים כללית מאוחדת או לאומית עם ביטוח משלים של הקופה תוכלי לקבל החזר כספי על היעוץ במידה שהיו לך פחות מ-3 יעוצים השנה. אשמח לעמוד לרשותך ליעוץ וטיפול במידת הצורך, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים