פרוצדורה טרום ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/01/2015 | 11:57 | מאת: מורן

שלום, אני כרגע בשבוע 23, יודעת שיש עוד זמן אבל אני CLULESS לגבי פרוצדורת טרום ניתוח. אני מיועדת לניתוח קיסרי כי לפני שנתיים עברתי ניתוח פתיחת בטן להסרת שרירנים. אני רוצה לעבור את הניתוח בבית חולים ליס(איכילוב) איך הפרוצדורה מתנהלת? עליי להירשם? למי לפנות? באיזה שבוע פונים? האם ברשותי לבחור את הרופא המנתח? אשמח לתשובות כי אין לי מושג מה מו מי תודה מורן

14/01/2015 | 16:27 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, עליך לפנות לחדר לידה באיכילוב טלפונית ולשאול כיצד קובעים תור לניתוח. בבתי החולים הציבוריים בארץ למיטב ידיעתי אין אפשרות לבחור מנתח. ניתן לבחור מנתח בבתי החולים בירושלים הדסה ושערי צדק דרך שרות רפואה פרטי. למיטב ידיעתי ניתן לבחור מנתח פרטי גם בבית חולים לניאדו וגם בבית חולים מעייני הישועה בבני ברק ניתן לבחור רופא מנתח. שאר הפרטים בררי מול בית החולים בו את מעוניינת להינתח. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים