מחזור הראשון לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/01/2015 | 13:35 | מאת: אורלי

שלום פרופסור , אני ילדתי בניתוח קיסרי לפני 3 חודשים , הפסקתי להניק לפני חודש ... הגיע מחזור ראשון לאחר שבועיים , התחלתי חפיסת גלולות , כמה זמן צריך להארך המחזור ? הייתכן ששבוע שלם עם דימום מסיבי וכבר שבוע ויומיים אני עם דימום חום בלבד ( לא בכמות גדולה בכלל ) אבל יש הפרשות חומות שנפסקו וחזרו ... אודה לעזרתך .. יום מקסים !

11/01/2015 | 11:21 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, תופעה זו מוכרת וסבירה מאד. אם הדמם לא מפסיק אנאני לבדיקת רופא נשים. פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים