לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/12/2011 | 19:09 | מאת: טל

שלום רב, לפני 3 חודשים עברתי ניתוח קיסרי לידה ראשונה. לפני שבועיים בערך התחילו לי דקירות באיזור הצלקת ולעתים התכווצויות, עברתי אולטרסאונד וראו שרירית הרחם התפצלה לשניים?? ***רושם להתפצלות הרירית במנח רוחבי , מה זה אומר?? טרם קבעתי תור לרופא נשים, האם דבר זה יהווה בעיה בהריון שני? תודה!! (גילי הוא 27)

06/12/2011 | 20:26 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

ראשית מזל טוב, איני מבין בדיוק במה המדובר הייתי מציע לך לגשת לרופא עם בדיקה עם בדיקת האולטרסאונד. לעיתים נדירות ישנם מצבים בהם באיזור חתך הניתוח הקיסרי נוצר מעין כיס פנימי אשר נראה בבדיקת על קול ואולם לרוב אינו מהווה בעיה הדורשת טיפול ולא מפריע להריון הבא. רפואה שלימה, פרןפסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים