כאבים בצלקת לאחר 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/12/2014 | 16:56 | מאת: רוני

שלום .אני אחרי קיסרי שני. עברו מאז 3 חודשים. .. ההחלמה היתה מעולה ופתאום בימים האחרונים הצלקת כואבת.... ואדומה. .. הגיוני? אני לא זוכרת שכאב לי ככה בראשון. .. בטח לא אחרי 3 חודשים... אני יודעת שהכי טוב לבדוק את זה אבל קיוויתי שירגיעו אןתי שזה הגיוני... כי אני גרה בגאנה ואני פחות סומכת על רפואה כאן... תודה

11/01/2015 | 11:18 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב ממליץ להיבדק על ידי רופא נשים. 3 חודשים לאחר ניתוח כאב מתמיד הוא חריג ודורך בדיקה גופנית. פרופ אלחלל 026778899 הדסה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים