עזרה מועד ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/12/2014 | 20:54 | מאת: גילי

כנראה. שאצטרך לקבוע תור לקיסרי לאחר. קיסרי קודם. הניתוח היה לפני שנה וחמישה חודשיים. עקב מיעוט מים ונסיון כושל לזירוז. 3 ימין בחדר לידה ת לידה משוער היום 7/2 מה המועד האידאלי. לקביעת. הקיסרי. מבחינת התאריך. מתי כדאי לעבור. את הניתוח. אשמח לעזרה. כיום מעקב הריון. תקין. חוץ מזה. שהעובר יחסית קטן ובטן. העובר קטנה בשבועיים. אשמח לקבל עזרה . ויעוץ בנושא קביעת התור מה התאריך האידאלי. לניתוח.

28/12/2014 | 12:28 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מועד ניתוח רצוי כ 38-39 שבועות פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים