כאבים חזקים שבועיים אחרי קיסרי 3

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/10/2014 | 15:41 | מאת: אני

שלום פרופ', עברתי ניתוח קיסרי אלקטיבי שלישי לפני שבועיים. אני מטופלת בקלקסן בשל APLA וכן בניתוח נמצאו מוקדים אנדומטריאלים. הקימה מהמיטה הייתה מעט מאוחר מידי (לטעמי) משום שהצלקת נפתחה מעט בצדדיה והפרישה . מאז היום השלישי אחרי הניתוח יש לי כאבים מאוד חזקים ותחושת בעירה בשולי הצלקת ומעט בצידי הגוף ומעליה. בבדיקת רופא לפני מספר ימים לא הייתה דלקת , עדיין מעט הפרשה סרודמית ונפיחות. תוך כמה זמן תחושת הבעירה צפויה לעבור ? לא הרגשתי כך בשני הניתוחים הקודמים וההתאוששות איטית מידי ומקשה עליי לתפקד עבור ילדיי וביתי. איך אדע שהכאבים אינם נובעים מהצלקת הפנימית ? תודה על התייחסותך

29/10/2014 | 01:16 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לבדיקת רופא נשים בדחיפות לוודא שאין תהליך דלקתי. בברכה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים