שלום פרופ'

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/12/2011 | 15:50 | מאת: שני

ילדתי בלידה קיסרית בלידה הראשונה עקב אי התקדמות ואני נמצאת בהריוני השני שהתחיל 8 חודשים לאחר הניתוח. האם לשקול לעבור ניתוח קיסרי או שניתן ללדת טבעי? תודה

05/12/2011 | 17:09 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

במקרה שלך הרית בתקופה קצרה יחסית לאחר הניתוח הקיסרי ומהספרות הרפואית עולה כי שיעור הקרעים ברחם במקרים דומים לשלך גבוהים מהרגיל ולכן הייתי שוקל ניתוח קיסרי חוזר במקרה שלך על מנת להפחית סיכון זה. אולם יעוץ זה לא יכול להחליף יעוץ מקיף על ידי רופא מומחה שיכיר אותך יבדוק אותך ויעריך את מצבך באופן ישיר. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים