האם ניתוח קיסרי הוא הכרחי לאחר ניתוח להסרת מיומה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/09/2014 | 11:18 | מאת: מיכל

שלום רב, בדצמבר 2012 עברתי ניתוח להסרת מיומה בניתוח פתיחת בטן(ניתוח קיסרי) בגלל שהמיומות היו גדולות מידי ללפרסקופיה. הניתוח עבר בהצלחה. כעת אני בהריון, חודש שישי, ובמהלך סקירת מערכות שניה, הרופא אמר לי כהערת אגב שאני אצטרך ללדת בקיסרי. גם בשל הגובה שלי (145 ס"מ) וגם בשל הניתוח שעברתי. האם זה נכון? האם מדובר בגזירה שלא ניתן לשנותה או שיש מה לעשות? אני מאוד לא רוצה ללדת בקיסרי. אודה מאוד על תשובתך המהירה.

01/10/2014 | 07:37 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, עליך לפנות לרופא מומחה עם דוח הניתוח של המיומות על מנת שיעריך את הסיכונים והסיכויים בלידה לדנית. פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים