קיסרי פרטי - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/09/2014 | 10:17 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בשבוע 22 לאחר קיסרי חירום (די טראומתי עבורי) לפני שנתיים וחצי. הפעם מעוניינת לעבור קיסרי אלקטיבי אך מאוד רוצה לבחור את המנתח והמרדים ולהכירם מבעוד מועד. הבנתי שיש אפשרות ל"קיסרי פרטי" בחלק מבתי החולים. שאלותיי הן כדלהלן: 1. באילו בתי חולים ניתן השירות? 2. האם ישנן פגישות מקדימות עם המנתח והמרדים כך שאוכל להכירם והם אותי ? מה תדירות הפגישות ומאיזה שבוע ? 3. מי עושה את המעקב לאחר הניתוח בימי האישפוז בבית החולים? 4. מי עושה את המעקב לאחר השחרור הביתה ? 5. איך בוחרים את הרופא? האם יש רשימת רופאים שממנה ניתן לבחור? 6. האם ניתן לתת צ'אנס ללידה טבעית לפני הכניסה לניתוח? ואם כן, האם זה מתבצע עם אותו רופא פרטי ? בתודה מראש, ליאור

22/09/2014 | 22:30 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אם תרצי להינתח באזור המרכז ניתן לבצע ניתוח קיסרי פרטי בבית חולים לניאדו בנתניה או בית חולים מעייני הישועה ועליך לשאל את כל השאלות שם. אם את מעוניינת בניתוח קיסרי בצפון, איני חושב שהדבר אפשרי. אם את רוצה בניתוח קיסרי בירושלים עליך לבחור בין שערי צדק להדסה. בכל שרפ של בתי החולים הללו תוכלי לבחור רופא מנתח. במידה שתירצי להינתח על ידי בהדסה עין כרם תאמי תור ב 026778899 לפגישה ובדיקה רפואית ונוכל להבהיר את כל הסוגיות. בהצלחה בלידה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים