ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

24/07/2014 | 23:41 | מאת: יעל

שלום אני בהריון מתקדם ועתידה ללדת בניתוח, בתור חרדתית מאוד אני ממש חייבת לדעת כמה שיותר פרטים מראש כדי לדעת למה לצפות... אני ממש אשמח אם יהיה אפשר לפרט לי (ממש בכל הפרטים הקטנים) כל מה שקורה מסביב לניתוח קיסרי.. מהשניה שמגיעים לבית החולים ועד שעוברים למחלקה... ברמת הלבוש שנשאר/לא נשאר על הגוף, אם עושים חוקן, קשירת ידיים-רגליים-אגן, מי האנשים בצוות שנמצאים.. כל פריט מידע יעזור. אני יודעת שבכל בית חולים יהיו דברים מעט שונים ובכל זאת אשמח לשמוע מהיכרותך.

25/07/2014 | 07:15 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום אב, בכל בית חולים הנהלים שונים. בחדרי הלידה בארץ מתנהלים סיורים ונערכות הרצאות בנושא על ידי מיילדות ורופאים. מציע לך לפנות לבית החולים בו את עתידה ללדת ולקבל מידע מעודכן. בהצלחה רבה, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים