קיסרי מוזמן שבוטל - צריכים עזרה דחוף מה לעשות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/07/2014 | 14:26 | מאת: זיו

אנחנו (זוגתי ואני) בשבוע 38 ו-4 ימים כרגע, הריון ראשון שלה בגיל 43.7 לאחר טיפולי IVF בהמלצה חד-משמעית של הרופא המטפל (ד"ר מתי זולטי) ולאחר התייעצות נוספת עם פרופ' לסינג מ"ליס", שניהם באופן נחרץ תומכים בלידה בניתוח קיסרי היינו בטרום קיסרי הן ב"מאיר" והן ב"שיבא" וקיבלנו בשניהם תור ליום ראשון הקרוב (7 ביולי). בחרנו ב"מאיר" והגענו היום להכנה לניתוח. כשהם הבינו שזה maternal request הם סירבו בכל תוקף לבצע ביום ראשון את הניתוח מהנימוק שזה מונגד לחלוטין למדיניות שלהם, מאחר שההריון עבר עד כה ללא שום בעיות או סיבוכים והתינוקת במנח ראש. כשהחלטנו לנתח ב"מאיר", ביטלנו את התור ב"שיבא" והיום כשיצאנו מ"מאיר" התקשרנו להחזיר את התור אבל הם מלאים עד אפס מקום, ולא יודעים מתי יהיה עוד תור פנוי. לועדת טרום קיסרי כבר מאוחר מאד כרגע, ואנחנו מחפשים מוצא כלשהו, נשמח לעצות והפניה מה אפשר לעשות ואיך.

06/07/2014 | 17:26 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לצערי אין לי דרך לעזור, מציע לפנות לפרופ' לסינג באיכילוב אשר נתן את ההמלצה אשר היא בהחלט מקובלת גם עלי, אולי אפשר יהיה להינתח באיכילוב? אם אתם מעוניינים בניתוח פרטי דרכי בהדסה במסגרת שרפ הדסה עין כרם אתם יכולים לפנות אלי דרך מרכזיית הדסה ב-026777111 ולבקש לשוחח עימי ואנסה לקבוע תור, אם כי גם לנו יש קושי רב בהשגת תור לניתוח מהרגע להרגע. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

06/07/2014 | 19:54 | מאת: זיו

אמנם היום (כצפוי) כבר היה מאוחר מדי בשיבא, אבל מחר מסתבר שיש פחות עומס ממה שחשבנו, היינו כל היום כמעט בהכנות בדיקות הסברים ועוד כמה בדיקות, וקיבלנו תור למחר בבוקר. היינו מאד שמחים לבוא לעין כרם, זה מקום מקסים היינו שם בנופש לפני שנה וקצת, אבל כרגע לשמחתנו הצלחנו למצוא אופציה מצויינת מבחינת התזמון, וגם בתאריך יפה... תודה, זיו

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים