קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/06/2014 | 01:03 | מאת: מוריה

אישה שמטופלת אצל פסיכולוגית בעקבות חרדות מלידה ולא אצל פסיכיאטר, ומוכנה לעבור ניתוח קיסרי פרטי, האם רופא פרטי יסכים לנתח כשהסיבה היא נפשית ולא רפואית?

06/07/2014 | 17:49 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ההחלטה לא קשורה באם מדובר ברופא פרטי או ציבורי אלא בטיב הקושי הנפשי. אם הרופא יתרשם כי קיים קושי נפשי אמיתי מצוקתי הנוגע ללידה יתכן שיאשר זאת. אני אישית ניתחתי בעבר בניתוח קיסרי נשים אשר גילו מצוקה נפשית אמיתית מלידה. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים