כאבים לאחר קיסרי שני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/06/2014 | 18:56 | מאת: דפנה

בקיסרי הראשון לפני 6 שנים לאחר מספר ימים חשתי הקלה בכאבים וזכור לי שדי מהר חזרתי לתפקוד מלא. היום 4 ימים אחרי אני ממש מתקשה לקום משכיבה, כאבים מאוד חזקים אשר מקשים על התפקוד וההנקה מאוד. לוקחת אדקס 400 כל 6 שעות אבל ההשפעה שלו ממש זניחה ולעיתים בכלל לא נראה שעוזרת. שאלותי האם יש משהו אחר שניתן לקחת ויעזור עם הכאבים? ומתי בערך אפשר לחזור לתפקוד נורמלי, הכוונה שאם אני קמה מהמיטה אני לא צריכה לצעוק מכאב.. תודה רבה.

12/06/2014 | 10:31 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הייתי מבקש שתיפני לרופא נשים לבדיקה כי הכאב החריף שלך דורש התייחסות רפואית כולל בדיקה גופנית. משככי כאבים אחרים ינתנו רק לאחר בדיקה נוספת שלך לשלול בעיה חמורה יותר. פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים