יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

31/05/2014 | 01:57 | מאת: עדי

שלום. אני כ7 שבועות אחרי קיסרי. אני מרגישה מעולה כאילו לא עברתי ניתוח עוד מיד לאחר הורדת הסיכות. לפני כשבוע הייתי צריכה ללכת לרופא נשים לבדיקה אבל קיבלתי מחזור ולכן נאלצתי לדחות את התור לעוד כ3 שבועות. האם אני חייבת לעבור בדיקת רופא לפני קיום יחסים?? ברור שאני לא יוותר על בדיקת רופא על מנת לדעת שהכל בסדר וחזר כנדרש! אבל ההמתנה לי ולבעלי כבר מתחילה להיות קשה וממושכת מדי... תודה.

12/06/2014 | 10:36 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין מניעה מקיום יחסים, אך אני מציע להשתמש באמצעי מניעה. פרופסור אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים