קיסרי חמישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/05/2014 | 09:17 | מאת: שש

שלום רב, אני עומדת לעבור קיסרי חמישי. לא היו סיבוכים בקיסריים הקודמים- בניתוח הרביעי (לפני ארבע וחצי שנים) אמרו לי שמצב הרחם הוא כמו קיסרי שני ושאני מוזמנת לבוא שוב ללדת. עד היום ילדתי במערכת הציבורית בלי לקחת רופא פרטי. האם יש ייתרון רפואי משמעותי בלידה פרטית? או שאני יכולה לסמוך על המערכת הציבורית? כנראה אלד בשערי צדק.

18/05/2014 | 06:04 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כל ניתוח קיסרי נוסף מסובך יותר מקודמו. את השיקולים האם לקחת רופא בכיר לניתוח פרטי או לא את צריכה לעשות. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים