שתי שאלות לאחר ניתוח קיסרי לפני שבועיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/04/2014 | 04:23 | מאת: טרי

שלום לפני שבועיים וחצי עברתי קיסרי שני הראשון היה חירום לפני שנתיים וחצי עקב אגן צר ואי התקדמות הלידה. והשני אלקטיבי. 1. כמה זמן אחרי הניתוח צריך לנגב את אזור הניתוח במגבת נפרדת לאחר המקלחת? 2. יש לי קצת כאב/אי נעימות בזמן מתן שתן .לא צריבה . עשיתי בדיקת שתן ואיו לי דלקת. האם כאבים באזור זה הגיוניים לאחר קיסרי ?

29/04/2014 | 06:39 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, יש לדאוג לנקיון טוב של האזור עד השבוע ה שישי לאחר הניתוח. כמו כן תחושות של כאב עמום במתן השתן במידה שתרבית השתן היא שלילית הן נורמליות לחלוטין. מזל טוב, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים