ניתוח קיסרי שלישי או רביעי?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/04/2014 | 10:40 | מאת: קרן

היי ד"ר, עברתי בעבר ניתוח להסרת מיומה דרך הבטן- חלל הרחם לא נפתח אבל בגלל שלא היה לי דוח ניתוח באותו זמן הרופאים חששו ואמרו לי ללדת בקיסרי. לידה שניה גם קיסרי( הלכתי ישר על אלקטיבי)- הרופא אמר שהיו הדבקויות והשלפוחית גבוהה אבל תאכלס אני לא מרגישה כלום. אין לי כאבים מיוחדים. לאחר מכן עברתי ניתוח אפנדיציט בלפרוסקופיה והוא היה נמקי אז המתמחה לא ידע לנתח כ"כ טוב ועברתי ניתוח נוסף כי לולאה של מעי עלתה על השניה( לדעתי זה היה חוסר מיומנות כי מיד כשיצאתי מהניתוח הרגשתי שהוא לא נעשה נכון) גם הניתוח השני בוצע בלפרוסקופיה. כעת אני בהריון וכמובן צריכה קיסרי( לא מרגישה כאבי הדבקויות בכלל. הכל כרגיל...) האם זה נחשב כמו קיסרי רביעי למרות שזה שלישי כי הייתה פעם כניסה לבטן בגלל המיומה? אני ממש פוחדת מהקטע של פגיעה באברים פנימיים. האם אפשר להמנע כמה שפחות מסיבוכים אם אני הולכת לניתוח פרטי ע"י מומחה? האם אפשר להכנס מאותה צלקת?( אני גם צאד חוששת מהקטע האסטתי של צלקת במקום נוסף)

20/04/2014 | 09:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לך להגיע ליעוץ מפורט עפ כל המסמכים מהניתוח הקודם ונוכל לשוחח על האפשרויות העומדות בפניך כולל ניתוח על הצלקת הקודמת כמובן לאחר בדיקה מקיפה שלך ושל כל הפרטים של הניתוחים הקוסמים שתביאי עימך. את יכולה לתאם תור בשרפ הדסה, 026778899. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם ירושלים

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים