תינוק שחולץ בעזרת שואב ריק ידני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

10/04/2014 | 22:12 | מאת: יולדת

יש לי תינוק בן שנה שההיקף ראש שלו גדול, ילדתי בניתוח קיסרי. אני מסתכלת במקרה עכשיו בטופס שחרור ורשום לי שהתינוק חולץ בעזרת שואב ריק ידני, בניתוחים הקודמים (2) זה לא היה כתוב. מה זה אומר? האם זה ואקום? ואם כן למה צריך ואקום בקיסרי.

20/04/2014 | 09:06 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לעיתים בניתוח קיסרי יש קושי בחילוץ הראש ואז משתמשים בוארום לחילוץ הראש.עולה זו בניתוח היא נדירה יחסית ולרוב עם שיעור סיבוכים נמוך ביותר. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים