גוש בצלקת הניתוחית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

23/03/2014 | 10:56 | מאת: שרון

שלום רב, שמי שרון ואני בחורה בת 42. לפני כלוש שנים עברתי ניתוח קיסרי ולפני כשנה התפתח מעין גוש בצד שמאל בבטן התחתונה בסמוך לצלקת הניתוחית. באולטרסאונד בטני נכתב "גוש אנדומטריאלי?" ונשלחתי ל-MRI. בשבוע הבא אני אמורה לעבור MRI. אם אכן מדובר בגוש אנדומטריאלי, כואב במגע, אך אינו פוגע באיכות חיי, האם עליי לעשות משהו בענין?

23/03/2014 | 19:35 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, במידה שאין לך כאב עז או סבל ניכר, אין כל צורך לבצע ניתוח, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים