הריון+סכרת קלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/03/2014 | 14:51 | מאת: שלומית

שלום פרופ אלחלל, אנו התכתבנו פה בעבר אני בהריון ראשון שבוע 27 עם avm במוח אשר טופל ע"י פרופ חוסה כהן אצלכם בהדסה (אני מהמרכז) באמצעות צינותורים והקרנה נשאר שארית יחסית קטנה. עכשיו לשאלתי עשיתי העמסת סוכר 50 וייצא לי 150 נשלחתי לעשות את העמסה של 100 ולהלן התוצאות בצום :85 אחרי 60 דק': 181 אחרי 120 דק':122 אחרי 180 דק':85 הרופא שלי (שאני מטופלת אצלו באופן פרטי) טוען שזה סכרת קלה ונתן לי תפריט דיאטה ולבדוק סוכר 6 בדיקות ביום יש לי תחושה שהוא מחמיר איתי כי הרופא מקופת חולים טוענת שזה תקין וזה בסדר שתשובה אחת לא תקינה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא...המשך יום מקסים :))

19/03/2014 | 18:49 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אכן זהו מצב אפור ולכן הרופא שלך נוקט משנה זהירות ומבצע בדיקת פרופיל סוכר 6 פעמים ביום. אם התוצאות תקינות והערכת הקף הבטן של העובר תקינה יתכן שתוכלי להפסיק את הבדיקות. בהצלחה רבה פרופסור אוריאל אלחלל

21/03/2014 | 00:15 | מאת: שלומית

וגם את התפריט? כי התפריט לא משהו בכלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים