אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

24/02/2014 | 11:59 | מאת: מודאגת

שלום פרופ'. קבעתי תור אלייך לשבוע הבא, ועד אז אשמח לשמוע את דעתך. עשיתי הבוקר אולטרסאונד בכללית, תאריך וסת אחרונה: 15.1. הטכנאית לא ממש הצליחה לראות טוב ורשמה "קושי בהדגמה בגלל צלקת ניתוחית(לפני שנה קיסרי חירום). בסופו של דבר הצליחה לראות שק ולא יותר מזה. האם עליי לשער שמדובר בתקלה של כללית או שמא בהריון שלא מתפתח?

24/02/2014 | 12:02 | מאת: מודאגת

אוסיף רק שהטכנאית אמרה ששק ההריון נראה תקין...

25/02/2014 | 09:30 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אפשרות אחת היא כי ההריון עדין צעיר וטרם ניצפה בעל קול וכמובן קיימות גם אפשרויות אחרות, אין מנוס מבדיקת על קול חוזרת כעבור זמן על מנת לוודא תקינות ההריון הצעיר. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים