חתך בניתוח קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/02/2014 | 18:36 | מאת: טרי

שלום אני לקראת ניתוח שני ורציתי לשאול לגבי אופן החתך של הניתוח. האם חותכים באותו מקום של הניתוח הראשון? האם לאחר שני ניתוחים-בניתוח השלישי חותכים אורכי ולא רוחבי?? תודה טרי

17/02/2014 | 20:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ברוב המקרים ניתן לבצע חתך רוחבי על הצלקת הקודמת. במידה שהיו התדבקויות קשות מתחת לצלקת בניתוח האחרון יתכן שיהיה צורך בחתך אורכי. לכן חשוב להביא דוח ניתוח אחרון לרופא המנתח. בהצלחה פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

18/02/2014 | 14:33 | מאת: טרי

תודה על התשובה. בדוח הניתוח שלי לא כתוב כלום על הדבקויות... איך יודעים אם יש הדבקויות?? באולטראסאונד שעשיתי במהלך ההריון היו רואים את זה? אני יודעת שבסקירות המוקדמת והמאוחרת הרופאים הראו לי את הצלקת ..אבל לא יותר מזה

18/02/2014 | 19:49 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אם לא מצויין כי היו התדבקויות כנראה שלא היו, בכל מקרה כדאי להביא את דוח הניתוח הקודם לרופא המנתח על מנת שידע להתכונן לקראת הניתוח הבא. בהצלחה רבה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים