תוצאות בדיקת דם לפני קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/02/2014 | 00:01 | מאת: אפרת

שלום רב דר' אלחלל נשלחתי לעשות בדיקות דם לקראת ניתוח קיסרי בחודש הבא. בתוצאות הקרישה: PT (seconds יצא לי 9.7 כשהגבול התחתון הוא 10.2 מה זה אומר? האם תקין? בתודה מראש, אפרת

17/02/2014 | 18:21 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב לתוצאה שכזו אין כל משמעות קלינית, אך לצערי אין בפני התיק הרפואי שלך כך שתשובה זו היא כמובן במגבלות מה שניתן להשיב בפורום אינטרנטי. בכל מקרה אנא היוועצי ברופא הנשיחם שללך שמכיר אותך ואת התיק הרפואי שלך, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים