חודשיים לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/11/2011 | 16:58 | מאת: שני

שלום רב. אני כחודשיים אחרי ניתוח קיסרי חירום. הבטן שלי ממש לא משתפלת למטה, רואים את הצלקת היטב. הבעיה שלי היא שהבטן שמעל הצלקת כאילו נפוחה כזו ורכה. האם זו בעיה שספורט יכול לפתור או רק ניתוח? בנוסף לזה כמה זמן לוקח לשרירים להתאחות לאחר ניתוח קיסרי? הייתי אצל כירורג פלסטי שאמר שיש עודפי עור ושומן משמעותיים ושרק ניתוח מתיחת בטן יעזור. נשמע לי מאוד לא הגיוני מכיוון שראיתי מה זה עודפי שומן ועור וזה ממש לא נראה ככה אצלי.. מודה לך מאוד מאוד.

19/11/2011 | 22:51 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

מוקדם עדין לקבוע האם את זקוקה לטיפול אסטטי, בכל מקרה הייתי ממליץ לך על פעילות גופנית לחיזוק שרירי הבטן והחלטה לגבי ניתוח אסטטי רק לאחר כשנה מהניתוח הקיסרי. מזל טוב והמון הצלחה, פרופ' אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים