שאריות חלב בשד.

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/01/2014 | 21:23 | מאת: אמא טרייה

שלום, ילדתי את ביתי הבכורה לפני כחמישה חודשים, הנקתי אותה במשך חודש, והיום נוכחתי לדעת שאחרי ארבעה חודשים של אי-פעילות ההנקה עדיין ישנן טיפות חלב, לא נוזלות אך בלחיצה על השד הן יוצאות להן. הייתי רוצה לדעת האם שאריות החלב מונעות כניסה להריון נוסף.

16/01/2014 | 07:29 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב אין הדבר מונע הריון, אם בכל זאת יש קושי להרות לאחר כמחצית השנה של נסיונות יש לפנות למרפאת פיריון ולבדוק הורמוני TSH ופרולאקטין. בהצלחה, פרופ' אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים