ניתוח קיסרי עם הידבקויות קשות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/01/2014 | 20:16 | מאת: נורית

פרופ' אלחלל שלום רב, עברתי שני ניתוחים קיסריים כשבשני (לפני 12 שנים!) נאמר לי כי היו הידבקויות קשות של הרחם לשלפוחית השתן ולדופן הקדמי של הבטן. בעוד כחודש וחצי אני עומדת לעבור ניתוח שלישי ושאלותיי הן: 1. כמה מסוכן ניתוח שכזה? האם הסיכון הוא בעיקר לעובר או לי? 2. האם כדאי לתאם ניתוח עם רופא פרטי או לבחור בית חולים ושם ידאגו לי לרופא בכיר שיערוך את הניתוח? מהי המלצתך? אודה לתשובותיך,

05/01/2014 | 07:09 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, קשה לי לענות על שאלה כה ספיציפית והרת גורל שכזו דרך הפורום. אני חושב גם שיהיה זה לא אחראי מצידי. אשמח לתת לך יעוץ אישי ופרטני אם תתאמי תור ב-026778899 ליעוץ ואנא הביאי עימך את כל המסמכים כולל דו"ח ניתוח קודם ומהלך ההריון הנוכחי. לחילופין את יכולה לפנות לרופא מיילד מנתח אחר על מנת שתקבלי יעוץ שכזה. בהצלחה רבה, פרופ' אוריאל אלחלל 026778899 הדסה אין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים