מיועדת לניתוח קיסרי עקב מצב עכוז

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

31/12/2013 | 13:02 | מאת: סיגל

אישה אחרי 3 לידות רגילות במועד זה לידה 4 עובר במצב עכוז אחרי היפוך שלא צלח בשבוע 37 מתגוררת בירושלים איפה כדאי לעשות קיסרי ?מה צריכה לדעת ?

01/01/2014 | 01:17 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בכל בתי החולים בירושלים מבצעים ניתוח קיסרי. במידה שאת תירצי ניתוח קיסרי באופן. ציבורי עליך לקבל מכתב מהרופא המטפל ולתאם תור מול חדר הלידה בו בחרת לעבור את הניתוח. במידה שאת מעוניינת בניתוח פרטי עליך לפנות לרופא המנתח הבכיר עצמו ולקבוע מולו את תאריך הניתוח. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים