קיסרי בגלל גיל?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/12/2013 | 20:12 | מאת: נונה 10

שלום, אני בת 44 בהריון ivf שבוע 37. זהו הריון שני לאחר הריון ראשון שלא שרד. הביצית שלי. בדיקות ומעקב הריון מעידים על הריון תקין. אני שוקלת בחיוב ניתוח קיסרי בגלל גילי. עד כה אין כל סיבה אחרת לקיסרי. האם בכל זאת עלי לתת סיכוי ללידה רגילה ולסמוך על הצוות הרפואי במקרה של מצוקה וצורך דחוף בניתוח קיסרי? תודה

23/12/2013 | 05:53 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הנושא מורכב ודורש בדיקה יסודית של מצבך. במידה שתרצי עצה מקצועית רצינית תצטרכי לתאם פגישה עם מיילד מומחה. בכל מקרה אין זה מופרך לעבור ניתוח קיסרי יזום במקרה שלך אך כאמור אני מסייג תשובתי. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים