מחזור אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/12/2013 | 18:20 | מאת: עוד אחת ששואלת

פרופ' אלחלל שלום, נותחתי לפני 7 שבועות. לפני כשבועיים הדימום נחלש ולפני שבוע נפסק לחלוטין. לפני יומיים החל דימום שנראה כמו מחזור מבחינת הכמות. האם יתכן שאכן מדובר במחזור לאחר 7 שבועות בלבד? זה לא קצת מוקדם מדיי? אחרי הניתוח הקודם זה לקח 3 חודשים... תודה על התשובה (וגם על שניתחת אותי - הייתה חוויה חיובית למרות הכל)

22/12/2013 | 22:41 | מאת: עוד אחת ששואלת

שכחתי לציין שאני לא מניקה.

23/12/2013 | 22:31 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בהחלט יתכן שקיבלת את הווסת הראשונה לאחר הלידה, מזל טוב פרופ' אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים