אשתי לעתיד (36 אחרי לידה לפני תשע עשרה שנה) ...

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/12/2013 | 04:15 | מאת: מיכאל

מעוניינת בלידה שנייה בניתוח קיסרי.אנחנו כבר בהיריון,וחתונתנו צפויה להתקיים בחודש הבא (ביוון,ארץ מולדתה).שאלתה היא כמה יכול לעלות ניתוח קיסרי + הרדמה בביח' פרטי,תודה מראש, מיכאל

14/12/2013 | 09:35 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, תוכל לברר את תעריף הלידה בקיסרי פרטי בהדסה בטלפון 026778899. המחיר משתנה בהתאם לניתוח ראשון או חוזר וכן אם ניתוח בוצע בבקר או בערב או בלילה וכן באם הגברת היא אזרחית ישראל או לא. תוכל לציין את שמי בעת ביצוע הברור על מנת שתקבל את כל המידע. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם ירושלים 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים