הפרשות לאחר ניתוח קסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/11/2011 | 20:54 | מאת: גבעון

7 ימים לאחר ניתוח קסרי הפרשת נוזלים רבה מהחתך (התגברה במשך השבוע אזורים בחתך עדיין לא אוחו? מה לעשות

17/11/2011 | 21:08 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

הפרשה כזו דורשת בדיקה רפואית מאחר שהיא יכולה להיות תקינה או פתולוגית הדורשת טיפול, אנא פנו לבדיקה רפואית רצוי בבית החולים בו בוצע הניתוח, באיחולי בריאות טובה, פרופ' אוריאל אלחלל

18/11/2011 | 05:21 | מאת: גבעוני

בנוסף להפרשות מימיות רבות מחתך הניתוח חום נמוך של 37.6 מזה שלושה ימים .ביקור בבית החולים ובדיקת מתמחה,החזיר את היולדת עם המלצה למעקב חום.איזה פרוצדורה כדאי לבצע כדי לשלול חשש מהחמרה ונזקים. תודה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים