קשר בין צורת הצלקת למשך ההחלמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/11/2013 | 11:53 | מאת: מיכל

אני בת 38 חצי שנה אחרי הריון ראשון וקיסרי חירום. בכיוון שאני בלחץ להכנס להריון שני והדעות לגבי משך ההמתנה המומלץ חלוקות רציתי לשאול האם מצב החלמת הצלקת החיצונית היא אינדיקציה לקצב ההחלמה של חתך הרחם ולמוכנות הרחם להריון נוסף?

20/11/2013 | 07:58 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין קשר ישיר בין החלמת הצלקת להחלמת הרחם. בגילך אם את מעוניינת בהריון נוסף לא הייתי ממתין זמן רב מידי, בכל מקרה ישנם הרבה שיקולים לכן ממליץ מאד להיוועץ ברופא מומחה לסיכון גבוה לקבלת יעוץ המתאים לך. בברכה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים