דימום קל מצלקת קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/10/2013 | 22:47 | מאת: מאיה

אני שבועיים אחרי לידה בניתוח קיסרי. פתחו לי קצת את הצלקת כדי לנקז אותה לפני כשבוע. יש לי הפרשה קלה, שאחות ראתה ואמרה שתקינה ועכשיו יש גם דימום ממש קל (טיפות בודדות). השאלה אם דימום קל זה תקין או דורש בדיקה? לא יודעת אם זה רלוונטי או לא, אבל גם יש לי המטומה בחלל בבטן מהניתוח. תודה

31/10/2013 | 16:36 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב אין הדבר מעיד על בעיה כלשהי אלא שלב תקין בהחלמת הפצע. אם יש חום, אודם או הפרשה מוגלתית מהפצע הניתוחי יש להגיע לבדיקת רופא. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים