צלקת נפוחה ואדומה שנה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/09/2013 | 15:37 | מאת: מעין

שלום פרופסור אלחלל, שנה עברה מאז שעברתי ניתוח קיסרי, ההחלמה הייתה קלה יחסית, מספר חודשים היו לי כאבים קלים באיזור, נבדקתי אצל גניקולוג ולאחר אולטרסאונד שאמר שההחלמה איטית. לאחרונה אין כבר כאבים רק גרד קל מידי פעם. הבעיה שהצלקת עדיין אדומה ונפוחה. אני יודעת שבאופן כללי יש לי עור בעייתי, שמחלים לאט מאוד, הרבה צלקות על הגוף מילדות. האם יש מה לעשות בנוגע למראה של הצלקת? האם זה בכלל נורמלי שהיא נראית כך לאחר שנה? האם בכלל כדאי לטפל בצלקת אם יש מצב שאעשה בעתיד עוד ניתוח? והאם הצלקת תפריע לי אם אכנס שוב להריון?

29/09/2013 | 12:19 | מאת: אלילך

שלום רב, לרוב יש החלמה מלאה של הצלקת הניתוחית תוך חודשיים שלושה מניתוח. המצב אותו את מתארת מדאיג ואבקשך לפנות לכירורג לבדיקת הצלקת. בברכה פרופסור אלחלל 026778899 הדסה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים