דימום מלווה בכאב חזק

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/09/2013 | 10:15 | מאת: לילך

שלום ובוקר טוב אני כחודשיים אחרי ניתוח קיסרי בו הוציאו לי גם חצוצרה. כעת מלבד שארית שחלה אין לי ברחם איברים נשיים,דהיינו אין לי חצוצרות ושחלות לפי הנורמה. ובכל זאת חוויתי מזה זמן מה כאב שהתחזק ועתה מלווה בדימום קטן שנגלה כשאני בשרותים לאחר מתן שתן. האם זה נורמלי לאחר הניתוח? הייתכן בלי חצוצרות שיהיה דימום מחזורי? כי זה כמו התחלה של מחזור וגם היו לי כאבי ראש וגב וכך בעבר היה לי כשקיבלתי מחזור... לפני כחודש עברתי אולטראסאונד ובו נאמר לי שהכל תקין ונגלה כנראה גדם שחלה אבל סה לא בטוח אפילו.דהיינו לא מצליחין לראות את שארית השחלה. אשמח לחוות דעתך לאור הכתוב. האם עלי להילחץ? תודה וחג שמח לילך

25/09/2013 | 10:20 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, זה בהחלט סביר, אנא פני לרופא נשים לקבלת טיפול, בברכה פרופסור אלחלל 026778899

25/09/2013 | 10:26 | מאת: לילך

25/09/2013 | 10:25 | מאת: לילך

שלום פרופסור יקר בהמשך לשאלתי שכחתי לציין שבעת הליכה ממושכת יש לי כאבים בצד ימין או שמאל בקו התבור. וכן רציתי לומר שאני גם שואבת ומניקה פעם עד פעמיים ביום.תודה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים