שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/08/2013 | 12:56 | מאת: חגית

אני מתכוונת ללדת בניתוח קיסרי בגלל חוויות קשות מלידה קודמת שהיתה טבעית. הבנתי שגם אם אין סיבה רפואית מוצדקת לניתוח אני יכולה להתעקש ולקבל אישור מבית החולים לקיסרי. האם הלידה הקיסרית תעלה לי כסף בגלל הבחירה שלי בצורת לידה ? אני לא מעוניינת במנתח פרטי מסויים אלא לקבוע תור מראש ופשוט להגיע ללידה קיסרית במועד שייקבע בבית חולים?

22/08/2013 | 14:05 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לבית החולים בו את מתכוונת ללדת ותקבלי יעוץ מרופא נשים אשר אני סמוך ובטוח שיהיה קשוב לבקשותיך, בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים